wie ben ik

     wie ben ik…

Ik ben Christy

Ik ben Christy. Al vele jaren ontwikkel ik mij op het vlak van psychologie, HNLP, Transactionele Analyse, Karakterstructuren, Menstypen&Metaprofielen, Systemisch werk en Performance coaching. Op deze gebieden ontwikkel mij voortdurend.

Aan huis heb ik mijn eigen praktijk ‘Ik Ontmoet‘, waarin ik naast steun bij rouw en verlies, ook coaching en trainingen persoonlijke ontwikkeling verzorg.

Ik ben 54 jaar en al 30 jaar gelukkig getrouwd met mijn man Roland. Samen hebben we 3 eigen kinderen van inmiddels 23, 26 en 28 jaar en 2 ‘geschenk’kinderen. Alle zes betekenen zij alles voor mij.

Mijn dienst ‘ontmoeten bij afscheid’ houdt vooral in dat ik omkijk naar hoe het met jou gaat na rouw en verlies. 

Als ervaren counselor reik ik aan wat voor jou behulpzaam is. 

Misschien zal ik jou ontmoeten? Ik neem alle tijd voor je. Je mag me te allen tijde bellen, 0622443340.

Ik kom graag bij jou langs, en in mijn praktijk ben je ook altijd van harte welkom.

“Hoe kan ik nu verder?”

Vertel me hoe het met je gaat. Ik luister. In fijne, ontspannen ontmoetingen heb ik tijd en begrip voor jouw grote verdriet, het afscheid, jouw verlies en het gemis. Als ervaren counselor reik ik aan wat voor jou behulpzaam is. Samen verweven we dit gemis in jouw leven, opdat jij verder kunt, met dierbare herinneringen.
steun bij rouw
Christy Römer

Om het leven na de dood of ander verlies weer op te pakken is het essentieel dat er openlijk gesproken kan worden over de rouw en gewerkt kan worden met de beleving van het afscheid. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Mijn werkwijze voor kinderen (en bij volwassenen aanvullend aan gesprekken) kent een creatieve vorm. Als we creatief bezig zijn kunnen we dicht bij onze werkelijke gevoelens komen. Het erkennen en accepteren van de eigen gevoelens opent de weg om verder te kunnen.

Als ervaren counselor reik ik aan wat voor jou behulpzaam is. Samen verweven we dit gemis in jouw leven, opdat jij verder kunt, met dierbare herinneringen.

Welkom, je mag te allen tijde contact zoeken.

Christy Römer

06 22443340

info@ikontmoet.nl

Wat is...

De oranje vleugels uit het logo zijn de vleugels van het roodborstje dat ik vaak in onze tuin zie. De illustraties op deze website zijn roodborstjes om uiting te geven aan de uitdrukking ‘vogelvrij zijn’. Vrij van de beperking door verstrikkende gevoelens.

Contact

Copyright Ontmoeten bij afscheid | steun bij rouw en verlies | ontmoetenbijafscheid.nl | De Voorde 18, 9473 TW De Groeve | Telefoon: 06 22443340 | info@ikontmoet.nl | Ontmoeten bij afscheid is onderdeel van Ik Ontmoet | KvK 72186127